ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ από την εξαγγελία Μπουντρούκα για συνεργασία με Νίκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | | | |
Αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ από την εξαγγελία Μπουντρούκα για συνεργασία με Νίκα
Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του Κινήματος Αλλαγής, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην Τρίπολη, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη , με κύριο θέμα το ενδεχόμενο συνεργασίας της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία” με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα, με την περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα.


Στη συνάντηση θα μετάσχουν οι βουλευτές του κόμματος στην Περιφέρεια, οι Νομαρχιακές Επιτροπές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Το ενδεχόμενο της συνεργασίας που άφησε ανοιχτό ο κ. Μπουντρούκας, παρουσιάζοντας τις θέσεις της παράταξής του μετά τη συνέλευση των μελών της, φέρεται να έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια, γι’ αυτό και συγκαλείται η συγκεκριμένη συνάντηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην ανακοίνωση του κ. Μπουντρούκα με τις θέσεις της παράταξης επισημαίνεται:

“- Δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καμία προγραμματική σύγκλιση με την παράταξη της νέας περιφερειακής αρχής, διότι θέλει να προστατεύσει το δικαίωμα της αυτονομίας της παράταξης, αλλά και να διασφαλίσει την ελευθερία έκφρασης των εκλεγμένων μελών της μέσα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της αρχικής μας δέσμευσης και εξαγγελίας για συνεργασία με τη νέα περιφερειακή αρχή, που θα επιλεγεί, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε την ουσιαστική συμβολή μέσα από θέσεις ευθύνης των μελών της παράταξή μας προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου, ξεκαθαρίζοντας ότι η παράταξή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συναινεί σε αυτά που πιστεύει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση με βάση τις αρχές μας και θα καταψηφίζει τα υπόλοιπα”.

Γ.Σ.
Πηγή: eleftheriaonline.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ