ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Η Αγγελική Νικολούλη καταθέτει σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας

Η Αγγελική Νικολούλη καταθέτει σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας
 Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις εννέα και μισή. Η δημοσιογράφος είναι η πρώτη μάρτυρας που κλήθηκε στο βήμα και εξετάζεται αυτή την ώρα.

Τα όσα πρωτόδικα κατέθεσε η ερευνήτρια θεωρήθηκαν καίρια, καθώς από την πρώτη στιγμή μέσα από το «Τούνελ» ανέδειξε τον ύποπτο ρόλο της χήρας του καπετάνιου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του.

Συνολικά, στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν πάνω από είκοσι μάρτυρες. Μεταξύ άλλων έχουν εξεταστεί συγγενείς του θύματος, μία φίλη του, ο αστυνομικός μπροστά στον οποίο η κατηγορούμενη ομολόγησε το έγκλημα και ο επιστήθιος φίλος του καπετάνιου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος.

Η πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα, που αποδέχτηκε και η πολιτική αγωγή, να καταθέσουν η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο γαμπρός της κατηγορούμενης.

Το χρονικό

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014, ο Θανάσης Λάμπρου 42 χρόνων πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού, βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι φίλου του. Το φονικό περίστροφο που ήταν καλυμμένο με το κεφάλι του και το δεξί χέρι του θύματος, ανήκε στον φίλο του. Δικό του ήταν και το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στον καπετάνιο. Ο ίδιος άνθρωπος τον βρήκε αιμόφυρτο στην αυλή του, αλλά Αστυνομία και γιατρός έφτασαν στον τόπο πολύ αργότερα. Ο Θανάσης Λάμπρου ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο Κρανιδίου.

Δείτε καρέ – καρέ τις εξελίξεις και τη βαθιά έρευνα του «Τούνελ» γύρω από την υπόθεση, εδώ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ