ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ντόμινο αυξήσεων στις τιμές πετρελαίου, βενζίνης και φυσικού αερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | | | |
Ντόμινο αυξήσεων στις τιμές πετρελαίου, βενζίνης και φυσικού αερίου
Ανησυχία προκαλεί παγκοσμίως η κρίση στον Περσικό κόλπο, καθώς έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αγορά πετρελαίου.

Ηδη, η τιμή του πετρελαίου εκτοξεύτηκε και εκτιμάται ότι θα πυροδοτηθεί ντόμινο αυξήσεων στις τιμές πετρελαίου, βενζίνης και φυσικού αερίου στη χώρα μας. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ελπίζει ότι η αναταραχή με τις τιμές του πετρελαίου «να μείνει μόνο στο χρηματιστήριο η ώστε να μην αποτυπωθεί στην αντλία».

Ο κ. Κιούσης επισήμανε, ωστόσο, ότι «αν κάτσει στα 70 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο τότε η αύξηση μπορεί να είναι μεγάλη (σ.σ. στην βενζίνη)». «Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε αν τελικά θα υπάρξει αύξηση», διευκρίνισε, μεταξύ άλλων. Καταλήγοντας είπε ότι «δεν μπορεί επειδή υπάρχει η πληροφορία κάποιος να ακριβύνει από σήμερα. Θα τον αποβάλει η αγορά».

Η αύξηση που αναμένεται στο πετρέλαιο

Μιλώντας, εχθές, στο iefimerida.gr, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αττικής Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Σ.Α.Π.Ε.Κ.) Νίκος Παπαγεωργίου, δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι ξεκάθαρη η εικόνα των τιμών. Υπογράμμισε πως στα μέσα Οκτωβρίου αναμένονται αυξήσεις του 15% στο πετρέλαιο θέρμανσης και 10% στη βενζίνη.

Πηγή: iefimerida.gr 
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ