ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Το Ναύπλιο έστειλε Παγκόσμιο μήνυμα για την Ειρήνη

Το Ναύπλιο έστειλε Παγκόσμιο μήνυμα για την Ειρήνη
 Μεγάλη απήχηση είχε η κεντρική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης το Σαββάτο 21/9/2019 στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.
Στην εκδήλωση έγινε προβολή μικρής ταινίας καθώς επίσης έλαβαν χώρα θεατρικά και χορευτικά δρώμενα και για τρίτη συνεχή χρονιά γιορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης με συγκρότημα μουσικών και χορευτών από την Μεγάλη Ελλάδα, μέλη πολιτιστικών σωματείων της περιοχής και του μεγάλου Οργανισμού ITALOHELINICA ASSOSIAZIONE με περίπου 35 άτομα.
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Όμιλο Αργολίδας για την Unesco και τον Δημο Επιδαύρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης διοργάνωσαν σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος και στο Βουλευτικό.
Η 21η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1981, ως Ημέρα Ειρήνης για να διαδώσει και να δυναμώσει τα ιδανικά της Ειρήνης και της μη Βίας ανάμεσα στα Έθνη και εορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δήμο Ναυπλιέων τα προηγούμενα δύο χρόνια.
Ο Όμιλος Αργολίδας για την UNESCO, ο αδελφοποιημένος Όμιλος UNESCO Jollino Κάτω Ιταλίας και οι σύλλογοι Assossiazone Italoellenika , A.C.C. A. Acaya και PSEC Lecce σε μία κίνηση για έναν κόσμο χωρίς βία, έναν κόσμο συναδέλφωσης και κοινής πορείας για την ειρήνη , εορτάσαν την παγκόσμια ημέρα Ειρήνης με χορούς και τραγούδια από την Μεγάλη Ελλάδα, σε συνεργασία και με την Ολυμπιακή Ακαδημία.
Στην εκδήλωση του Σαββάτου έγιναν τιμητικές απονομές στους φορείς που συμμετείχαν  και κλείσιμο όπως συμβαίνει και κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απεύθυνε μήνυμα Ειρήνης από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, σε όλο την κόσμο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ