ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Δράσεις για την οδική ασφάλεια αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δράσεις για την οδική ασφάλεια αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου
Την διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο την οδική ασφάλεια και γενικότερα την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής, περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν χθες σε συνάντηση που είχε στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τα προεδρεία των σωματείων εκπαιδευτών οδηγών από όλη την Περιφέρεια. 

Οι εκπαιδευτές, από κοινού με την Τροχαία και τις Π.Ε. της Περιφέρειας, θα επεξεργαστούν ένα σχέδιο για τις πιο πάνω δράσεις, το οποίο θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί.

Στην ίδια συνάντηση, παρουσία και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθού, τέθηκαν επίσης τα θέματα της ταχύτερης έκδοσης των αδειών ικανότητας οδήγησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και θέματα που αφορούν στους εξεταστές.

Την Παρασκευή, εξ άλλου, ο κύριος Νίκας υπέγραψε απόφαση με την οποία επεκτείνεται μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020 -ξεκινώντας από την 1η του ερχόμενου Οκτωβρίου-, η δυνατότητα διενέργειας, με έναν εξεταστή, των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, αλλά και αυτών που επεκτείνουν τις κατηγορίες της άδειας οδήγησής τους, όπως και των ηλικιωμένων που θέλουν να ανανεώσουν την ισχύ της
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ