ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς αξονικό τομογράφο η Αργολίδα μέχρι να τοποθετηθεί ο καινούργιος στο νοσοκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. | |
Χωρίς αξονικό τομογράφο η Αργολίδα μέχρι να τοποθετηθεί ο καινούργιος στο νοσοκομείο Άργους
 Την ανακοίνωση για την απόκτηση νέου σύγχρονου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αργολίδας που έγινε από την διοίκηση του Νοσοκομείου πριν λίγες ημέρες, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι κάτοικοι της Αργολίδας, όμως...

Για την εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Άργους αποσυνδέθηκε ο παλιός ο οποίος και θα μεταφερθεί και θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Για την τοποθέτηση του νέου αξονικού, σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του, δίνει ως καταλυτική ημερομηνία τις 5 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα ο νομός Αργολίδας αυτή τη στιγμή και για το επόμενο διάστημα και μέχρι να λειτουργήσει ο νέος αξονικός τομογράφος να έχει μείνει κυριολεκτικά στον αέρα.

Οι αξονικές τομογραφίες εξυπηρετούνται από τα νοσοκομεία της Τρίπολης, της Κορίνθου ή των Αθηνών, όπως χαρακτηριστικά έγινε χθες για ένα περιστατικό

Φανταστείτε  έναν πολυτραυματία να πρέπει να διακομισθεί σε τόσο μακρινές αποστάσεις για μια αξονική τομογραφία και τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή του.

Θα πρέπει άμεσα να υπάρξει από τους αρμόδιους εντολή για συνεργασία των Νοσοκομείων με τους ιδιωτικούς τομογράφους στην περιοχή μας οι οποίοι αριθμούν τους 4 σε όλο το νομό ώστε να μην κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ