ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Σε Τρίπολη και Κόρινθο οι αξονικές τομογραφίες μέχρι την εγκατάσταση του νέου αξονικού στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | | |
Σε Τρίπολη και Κόρινθο οι αξονικές τομογραφίες μέχρι την εγκατάσταση του νέου αξονικού στο Άργος
 Όπως μας ενημέρωσαν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας, σχετικά με τον αξονικό τομογράφο που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω της εγκατάστασης του νέου σύγχρονου αξονικού στο Νοσοκομείο του Άργους, δεν υπήρξε μετακομιδή ασθενούς σε νοσοκομείο της Αθήνας για αξονική τομογραφία.



Επίσης σύμφωνα με την νομοθεσία την οποία ακολουθεί πιστά η διοίκηση, δεν προβλέπεται συνεργασία με ιδιώτες όταν η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει από όμορες νοσοκομειακές μονάδες όπως της Τρίπολης και της Κορίνθου.

Επομένως, μέχρι την τοποθέτηση και λειτουργία του νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο του Άργους και την μεταφορά και τοποθέτηση του παλιού αξονικού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, οι αξονικές τομογραφίες στην Αργολίδα από τα δημόσια νοσοκομεία θα πραγματοποιούνται με μετακομιδές των ασθενών στα Νοσοκομεία της Τρίπολης και της Κορίνθου ανάλογα με την περίσταση.

Επίσης η εταιρεία που έχει αναλάβει την τοποθέτηση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Άργους δίνει ως καταλυτική ημερομηνία λειτουργίας του τις 4 Οκτωβρίου.


   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ