ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Με κολυμβητικές επιδείξεις γιόρτασαν οι Ιπτάμενοι Αργολίδας το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 μ.μ. | | | |
Με κολυμβητικές επιδείξεις γιόρτασαν οι Ιπτάμενοι Αργολίδας το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου
Μια ακόμη επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο γιόρτασαν οι Ιπτάμενοι Αργολίδας στο κολυμβητήριο Ναυπλίου το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε. 
Η κολυμβητική γιορτή περιελάμβανε κολυμβητικές επιδείξεις από τους κολυμβητές όλων των τμημάτων και των ηλικιών, παιχνίδια σκυταλοδρομίας, αγώνες κολύμβησης “swim Fun” καθώς και πολλά παιχνίδια στο νερό. 
Την μεγάλη κολυμβητική αυτή γιορτή παρακολούθησε πλήθος κόσμου αλλά και όλοι οι γονείς των μικρών κολυμβητών. Στην συνέχεια ακολούθησε πάρτι με εδέσματα που προσέφεραν οι γονείς στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ. 
Η γιορτή αυτή σηματοδοτεί το κλείσιμο μια εξαιρετικά επιτυχημένης καλοκαιρινής Ιπτάμενης κολυμβητικής περιόδου καθώς και την αρχή της χειμερινής περιόδου και της προετοιμασίας των κολυμβητών για τα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης μια και οι Ιπτάμενοι είναι ο μόνος σύλλογος που εκπροσωπεί την Αργολίδα στα πρωταθλήματα κολύμβησης με τους αθλητές του χαρίζοντας μας πολλές διακρίσεις. 
Τις κολυμβητικές επιδείξεις κάλυψε σε επίπεδο ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Πελοποννήσου. 
Καθώς η λειτουργία του κολυμβητήριου Ναυπλίου φέτος θα συνεχιστεί και τον χειμώνα, και θα είναι 10 με 11 μήνες το χρόνο οι Ιπτάμενοι Αργολίδας πιστοί στο στόχο και στον σκοπό του συλλόγου συνεχίζουν την λειτουργία τους και σας περιμένουν στο κολυμβητήριο Ναυπλίου να προάγουμε όλοι μαζί το άθλημα της κολύμβησης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ