ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Γ. Μαντζούνης: Το σύνθημα «αγαπώ την άθληση-αγαπώ την υγεία μου» πρέπει να γίνει σύνθημα ζωής

Γ. Μαντζούνης: Το σύνθημα «αγαπώ την άθληση-αγαπώ την υγεία μου» πρέπει να γίνει σύνθημα ζωής
  Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού που φέτος συμπίπτει με την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, θα ήθελα να απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχές στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, στις μαθήτριες και στους μαθητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου για μια παραγωγική σχολική χρονιά. 

Το σύνθημα του Υπουργείου Παιδείας «αγαπώ την άθληση-αγαπώ την υγεία μου» πρέπει να γίνει σύνθημα ζωής, γιατί μας υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης και της υγιεινής διατροφής. 

Η πλούσια αθλητική μας κληρονομιά, της οποίας ένα πολύ μεγάλο μέρος γράφεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μας υπενθυμίζει την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην ελληνική κοινωνία, απέναντι σε όλο το φάσμα της ευρύτερης αθλητικής κοινότητας και ιδιαίτερα απέναντι στη νεολαία να εξασφαλίσουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες συνθήκες για έναν υγιή αθλητισμό.

Από την πλευρά μου και ιδιαίτερα από τη θέση του υπεύθυνου αθλητισμού που μου εμπιστεύθηκε ο κ. Νίκας υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ώστε να φανώ χρήσιμος και ουσιαστικός στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει για την πρόοδο όλων των μορφών του αθλητισμού στην Περιφέρειά μας.

Ιωάννης Σ. Μαντζούνης
Εντεταλμένος Αθλητισμού Πελοποννήσου
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ