ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεργασία Περιφέρειας και Χάρβαρντ εξετάζουν ο Παναγιώτης Νίκας και ο Χρήστος Μαντζώρος

Συνεργασία Περιφέρειας και Χάρβαρντ εξετάζουν ο Παναγιώτης Νίκας και ο Χρήστος Μαντζώρος
Την συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πανεπιστημίου Χάρβαρντ συζήτησαν ο περιφερειάρχης Π. Νίκας με τον κορυφαίο εκ Ναυπλίου ενδοκρινολόγο Χρήστο Μαντζώρο
Η δυνατότητα συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το φημισμένο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, αλλά και η προοπτική μετεκπαίδευσης γιατρών της Πελοποννήσου στην ιατρική σχολή του εν λόγω ακαδημαϊκού ιδρύματος, περιλαμβάνονταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον γεννημένο στο Ναύπλιο διακεκριμένο Ελληνα επιστήμονα δρ Χρήστο Μαντζώρο, ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη στην Τρίπολη.

Ο δρ Χρ. Μαντζώρος είναι διευθυντής της Μονάδας Ανθρώπινης Διατροφής στον Τομέα της Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του Ιατρικού Κέντρου Beth Israel Deaconess και του Διαβητολογικού Κέντρου Joslin, τα οποία ανήκουν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Επίσης, υπηρετεί ως τακτικός καθηγητής της Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Στο πλαίσιο της πιο πάνω συνάντησης, ο διακεκριμένος Ελληνας επιστήμονας αναφέρθηκε στην δυνατότητα αξιοποίησης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το οποίο από το 2008 λειτουργεί στο Ναύπλιο, προκειμένου να προωθηθεί η συνεργασία του γνωστού πανεπιστημίου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ