ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου στον υγρό στίβο

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου στον υγρό στίβο
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, εμείς οι παλαιότεροι, μεταφερθήκαμε στο παρελθόν στις εποχές που το κολυμβητήριο, από όλες τις απόψεις, καθιστούσε τον υγρό στίβο πρωταγωνιστή στην περιοχή μας.
Με οδηγό αυτές της αναμνήσεις δουλεύουμε μεθοδικά, βήμα βήμα με διάθεση και όρεξη στο να ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές και ακόμα καλύτερες! 
Η Κυριακή λοιπόν ήταν μια απόδειξη του ότι βρισκόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το κολυμβητήριο σε κανονική λειτουργία και τα παιδιά που συμμετείχαν περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά και ας είχαμε απουσίες και ας μη συμμετείχε όλο το τμήμα του πόλο όπως στο παρελθόν. 
Μαζί και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι δημιουργήσαμε μια μέρα γιορτή για όλους μας! Από τα μικρά του Baby Swimming μέχρι τους έφηβους της κολύμβησης αλλά και τα προ-μίνι και Μίνι του πόλο... όλα τα παιδιά όλης της ομάδας κολύμπησαν και έπαιξαν, το χάρηκαν και πήραν ένα αναμνηστικό μετάλλιο για την συμμετοχή τους! 
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από χαμόγελα χαράς και παιδικές φωνές! 

Εμπειρίες και εικόνες που ελπίζουμε να πείσουν αρκετούς να συνεχίσουν τη κολύμβηση όλο το χρόνο όπως της αρμόζει! Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε , όπως πάντα, ότι καλύτερο για τους αθλητές μας! 
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους για την παρουσία τους. Τους αθλητές και αθλήτριες μας για την συμμετοχή τους! Τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ για την εύρρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ