ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκινά συναντήσεις η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Ξεκινά συναντήσεις η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας
 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ενημερώνει οτι ξεκινά τις συναντήσεις της η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών.

Στην ομάδα συμμετέχουν ασθενείς, άντρες και γυναίκες που νοσούν τώρα ή έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 2 χρόνια. Στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται για να μπορέσουν με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ασθένειά τους αλλά και ότι τους απασχολεί. Γιατί….μέσα στην ομάδα τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται! 

Με αφορμή την έναρξη των συναντήσεων, το Δ.Σ. του Συλλόγου καλούμε όλους τους ασθενείς-μέλη μας για να περάσουμε ένα όμορφο και χαλαρό απόγευμα, αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στα γραφεία μας (Γούναρη 47-Αργος), παρουσία και της υπεύθυνης συντονίστριας της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών κ. Εμμανουέλας Κούρου, Ψυχολόγου MSc-Ψυχοθεραπεύτριας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2751068858 κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Συλλόγου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ