ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Προσλήψεις και στην Αργολίδα από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

Προσλήψεις και στην Αργολίδα από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων
 Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, και οι Περιφερειακές του Υπηρεσίες ανά την Επικράτεια, κατόπιν της ΔΙΟΙΚ/Α/14577/30-08-2019, Ανακοίνωσης της Προέδρου του Δ.Σ. του ΤΑΠ, πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδ. Δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ.9 του άρθρου 25 του Ν.4440/2016, καθώς και του άρθρου 64 του Ν.4590/2019, συνολικού αριθμού 200 ατόμων:

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η παρούσα ανακοίνωση με τα απαραίτητα προσόντα (μαζί με τα Παραρτήματα ΣΟΧ του ΑΣΕΠ που συνοδεύουν την ανακοίνωση) ανά ειδικότητα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας www.tap.gr με την σήμανση ΣΟΧ 1Α/2019, θα δημοσιευθεί σε δύο εφημερίδες των Νομών και θα αναρτηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία μας, στις Περιφερειακές Υπηρεσίες μας (πωλητήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων), όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων, Δ. Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Λαυρεωτικής, Ελευσίνας, Αίγινας, Επιδαύρου, Άργους – Μυκηνών, Πατρέων, Θηβαίων, Ρόδου, Αρχαίας Ολυμπίας, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννιτών, Δωδώνης, Καβάλας, Θάσου, Βόρειας Κερκύρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Νότιας Κέρκυρας, Ηρακλείου Κρήτης, Θήρας, Μυκόνου, Μονεμβασιάς, Σπάρτης, Αγίου Νικολάου Κρήτης, Σητείας, Ρεθύμνου, Αμφίπολης, Δελφών και Χανίων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΧ 1 Α /2019

Οι αιτήσεις για την κάλυψη των 200 θέσεων ΣΟΧ 1 Α /2019 για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους Εφορείες Αρχαιοτήτων είναι ενιαία και θα γίνονται δεκτές :

από 12/09/2019 μέχρι και 23/09/2019.

Για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους Εφορείες Αρχαιοτήτων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας :

ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ
Πανεπιστημίου 57 – τ.κ. 105 64 ΑΘΗΝΑ,


όπως αναφέρεται στην Ανακοίνωση Πρόσληψης ΣΟΧ 1 Α /2019 .

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή TE ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.


Ανακοίνωση ΣΟΧ. 1 Α /2019

Περίληψη Ανακοίνωσης ΣΟΧ.1 Α /2019

Έντυπο Αίτησης

Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ

Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ

Παράρτημα Απόδειξης Γλωσσομάθειας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ