ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Δυο χρυσά μετάλλια για τον αστυνομικό Bodybuilder Τριαντάφυλλο Μαραγγό στο Ναύπλιο

Δυο χρυσά μετάλλια για τον αστυνομικό Bodybuilder Τριαντάφυλλο Μαραγγό στο Ναύπλιο
 Στην ελίτ του παγκόσμιου μπόντι μπίλντινγκ βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο ο 46χρονος ειδικός φρουρός Τριαντάφυλλος Μαραγγός! Ο «αγαθός γίγαντας», όπως τον αποκαλούν πολλοί συνάδελφοί του, ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και είναι φρουρός στο μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ναύπλιο, κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια και πλέον ανήκει δικαιωματικά στο επαγγελματικό μπόντι μπίλντινγκ.

Από σήμερα ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός μπορεί να λαμβάνει μέρος σε ακόμη πιο απαιτητικούς αγώνες και επιδείξεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τη δυνατότητα να διεκδικεί και χρηματικά έπαθλα, ως αντιστάθμισμα στον ιδρώτα που έχει χύσει από τα 18 του χρόνια στα γυμναστήρια, αλλά και στα έξοδα που έχει κάνει για να μπορεί να ανταγωνίζεται εγνωσμένης αξίας μπόντι μπίλντερ.
Κουρασμένος, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος, ο 46χρονος αθλητής μίλησε στο astinomiko.gr για τη μεγάλη επιτυχία:

“Ήταν ένας μεγάλος διεθνής αγώνας, με περισσότερες από 200 συμμετοχές αθλητών απ’όλο τον κόσμο. Κατάφερα να πάρω δύο μετάλλια, τα οποία μου εξασφάλισαν και την είσοδο στο επαγγελματικό επίπεδο. Διοργανωτής ήταν ο Τάσος Κολιγκιώνης, πολυνίκης μπόντι μπίλντερ. Η διοργάνωση ήταν άψογη και όλα πήγαν τέλεια. 

Με τον προπονητή μου, τον Βασίλη Βραχνή, προετοιμάστηκα σκληρά και όταν ανέβηκα στη σκηνή το αποτέλεσμα ήταν εμφανές. Και ο τελευταίος θεατής κατάλαβε πόσο πολύ είχα δουλέψει, ήταν δύσκολο να χάσω την πρώτη θέση. Την επόμενη εβδομάδα φεύγω με τον προπονητή μου για την Ισπανία, όπου με περιμένει ένα δύσκολο event, από τα δυσκολότερα στον κόσμο. Μάλιστα κάποιες απονομές μεταλλίων θα κάνει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ”.

Πηγή: astinomiko.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ