ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Γέμισε bodybuilders το Ναύπλιο - Το IFBB International τίμησε τον Δ. Κωστούρο (βίντεο)

Γέμισε bodybuilders το Ναύπλιο - Το IFBB International τίμησε τον Δ. Κωστούρο (βίντεο)
 Κορυφαία ονόματα του ανδρικού και γυναικείου bodybuilding βρίσκονται στο Ναύπλιο προκειμένου να πάρουν μέρος στους Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης Nafplio Classic - pro qualifier της IFBB International που θα δώσει 22 ΕLite Pro Cards και την δυνατότητα στους αθλητές να συμμετάσχουν στο Εlite Nafplio Elite Pro που πραγματοποιούνται από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Ετσι, οι γυναίκες φόρεσαν τα μικροσκοπικά, στραφταλιζέ τους μαγιό και πόζαραν μπροστά στην κρητική επιτροπή, την στιγμή που οι άνδρες έσφιξαν όσο περισσότερο μπορούσαν τα μπράτσα τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μείνουν χαμογελαστοί και... ακίνητοι.
Οι δεκάδες φλέβες που πετάγονταν από τα σώματα των γυμνασμένων αθλητών, αλλά και το έντονο μαύρισμα τους, είχαν ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Βέβαια, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, καθώς προκειται για διεθνή διαγωνισμό, ο οποίος προσέλκυσε περίπου 300 αθλητές από 42 χώρες.
Ψυχή των αγώνων είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής από το Ναύπλιο Τάσος Κολιγκιώνης, που λόγω του βεληνεκούς που διαθέτει διεθνώς, η συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό είναι μεγάλη αλλά και για τους Έλληνες bodybuilder αναμένεται να έχουν αρκετές διακρίσεις λόγω του υψηλού επιπέδου τους.
Το Σάββατο κατά την διάρκεια των αγώνων οι διοργανωτές των αγώνων IFBB International και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ευρωπαϊκού τμήματος του IFBB Χοσέ Ράμος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος του IFBB - ΕΟΣΔ Ιορδάνης Λεβεντέλης τίμησαν τον Δ. Κωστούρο για την συνεισφορά του στους αγώνες Σωματικής Διάπλασης.
Τους αγώνες παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Στις Elite κατηγορίες θα δοθούν τα εξής χρηματικά έπαθλα:

Κατηγορίες Γυναικών
– BIKINI FITNESS – 4.000 €
– WELLNESS – 4.000 €

Κατηγορίες Ανδρών
– MEN´S PHYSIQUE – 4.000 €
– CLASSIC PHYSIQUE – 4.000 €
– BODYBUILDING OPEN – 6.000 €
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ