ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης Ιωάννη Καποδίστρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | | |
Το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης Ιωάννη ΚαποδίστριαΤο Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου για την ανάδειξη της ευρωπαϊκής συμβολής του διπλωμάτη Ι. Καποδίστρια και συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις μνήμης του Κυβερνήτη. Συγκεκριμένα διοργανώνει σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, την παρουσίαση μέρους της παλαιότερης έκθεσης «Ιωάννης Καποδίστριας: Διαδρομές στην ιστορία του» στο χώρο του σχολείου και σας καλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 29 Σεπτέμβριου 2019, ώρα 7 μ.μ στο σχολείο.
Με τον τρόπο αυτό η αρχική έκθεση, που είχε βασιστεί στη συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων, επαναχρησιμοποιείται και θα αποτελέσει τη βάση για εκπαιδευτικά προγράμματα μουσειακής αγωγής και για αλληλοδιδακτικές δράσεις, που θα σχεδιαστούν από τη διευθύντρια κ. Μπιλιούρη, πρεσβευτή της δράσης Teacher4Europe της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Την επιμέλεια για τη διοργάνωση της έκθεσης στο 4ο δημοτικό είχε η κ. Ανδρονίκη Τζομάκα, υπεύθυνη του Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων.

Επιπλέον στις εκδηλώσεις μνήμης Ι. Καποδίστρια του Δήμου Ναυπλιέων. θα μας τιμήσουν με ομιλίες τους στον χώρο του Βουλευτικού στις 28/9 οι: κ. Μεταξάς Ιωάννης, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Διεπιστημονικής Ακαδημίας, κ. Πανούσης Ιωάννης, ομότιμος καθηγητής εγκληματολογίας ΕΚΠΑ, κ. Περράκης Στέλιος, ομότιμος καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών Παντείου με θέμα : «Σχέδιο και πολιτικές του Ι. Καποδίστρια στην Ευρώπη της περιόδου πριν από την έναρξη του Αγώνα.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ