ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου στη "13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα"

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου στη "13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα"
Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», άλλους συλλόγους και φορείς, υποστηρίζοντας τη δράση του Ινστιτούτου, «13η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα». 

Η δράση αυτή διοργανώθηκε σε 32 πόλεις της Ελλάδας, έξω από χώρους νυχτερινής διασκέδασης και στόχος της ήταν η ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Εθελοντές της Νοσηλευτικής και του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. μαζί με εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ., έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Black Rose στο Ναύπλιο, ενημέρωναν τους νεαρούς επισκέπτες σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση και τους ενθάρρυναν να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του. 

Το μήνυμα της βραδιάς ήταν «Όλοι διασκεδάζουν Ένας δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας». Όταν ο οδηγός τήρησε την υπόσχεσή του και δεν κατανάλωσε αλκοόλ επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά δώρα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ