ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις προτεραιότητες του τεχνικού προγράμματος 2020

Το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις προτεραιότητες του τεχνικού προγράμματος 2020
Η πλήρης αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβάνεται μέσα στους βασικούς στόχους του τεχνικού προγράμματος του 2020, οι προτάσεις για το οποίο από την κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Αυτό τονίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στο πλαίσιο της κατάρτισης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας για το 2020 ,με τη συμμετοχή των διευθυντών των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων από τις Π.Ε., υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και των αντιπεριφερειαρχών.

“Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκτεταμένες συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να έχει αλλάξει όψη” επισήμανε ο Π. Νίκας, που ζήτησε παράλληλα μέχρι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου να έχουν υποβληθεί από κάθε Π.Ε. και οι προτάσεις για τον προϋπολογισμό.

Στη χθεσινή σύσκεψη έγινε αναλυτική καταγραφή των πιστώσεων που κάθε Π.Ε. προορίζει για συντηρήσεις, για μελέτες, για συνεχιζόμενα καθώς και για νέα έργα, ενώ τονίστηκε ότι υπάρχουν 6 εκατομμύρια ευρώ για μελέτες, τα οποία θα κατανεμηθούν όσο το δυνατόν πιο αναλογικά στις Περιφερειακές Ενότητες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ