ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ο χειμώνας προ των πυλών - Πιθανότατα με βροχές η 28η Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | | |
Ο χειμώνας προ των πυλών - Πιθανότατα με βροχές η 28η Οκτωβρίου
 Τελευταία εβδομάδα καλοκαιρίας για την Ελλάδα, αφού όλα δείχνουν πως από την 28η Οκτωβρίου και μετά η χώρα μας θα μπει σε πιο ψυχρά καιρικά δεδομένα!
Η κατάρρευση του αντικυκλώνα που ευθύνεται για την παρατεταμένη καλοκαιρία, θα οδηγήσει σε αλλαγή του καιρού, καθώς τα βαρομετρικά χαμηλά θα μπορούν να περνάνε και πάνω από τη χώρα μας.

Σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά δεδομένα, ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ενώ φαίνεται πως το σκηνικό θα είναι βροχερό για την 28η Οκτωβρίου, όχι όμως σε ολόκληρη τη χώρα.

Υποψηφιότητα για βροχές, πιθανότατα ισχυρές κατά διαστήματα, θέτουν η δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Αττική, ενώ για τη Θεσσαλονίκη δεν φαίνεται -ακόμα- κάτι ανησυχητικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία, είναι ξεκάθαρη η τάση για σημαντική πτώση προς τα τέλη του μήνα, η οποία θα κορυφωθεί αρχές Νοεμβρίου, οπότε και ο υδράργυρος θα αρχίσει να... προσαρμόζεται στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, μη ξεπερνώντας ακόμη και τις θερμές ώρες της μέρας -σε ολόκληρη την Ελλάδα- τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν την κίνηση των νεφώσεων πάνω από τη χώρα μας μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ