ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ηρωικές στιγμές και τραγούδια της νίκης για το έπος του ΄40 από το Σύλλογο "Ο Παλαμήδης" στο Ναύπλιο (βίντεο)

Ηρωικές στιγμές και τραγούδια της νίκης για το έπος του ΄40 από το Σύλλογο "Ο Παλαμήδης" στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" συνδιοργάνωσε με τον Δήμο και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου εκδήλωση την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στο Βουλευτικό για την επέτειο του μεγάλου "ΟΧΙ".

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο ποιητής Άκης Μπούρας, με ιστορικά γεγονότα του έπους του ΄40 και με αναφορές ανθρώπων της Αργολίδας που έζησαν τα γεγονότα.
Η καλλιτέχνις Δέσποινα Στεφανίδου τραγούδησε αξέχαστα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, της τραγουδίστριας της νίκης που όπλιζε τους Έλληνες στρατιώτες με την δύναμη του ισχυρού.
"Τιμή ανήκει στους δικούς μας ανθρώπους και στις ιστορίες που κάποιοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία, τους ζήσανε… και εξακολουθούν ακόμα να τις ζουν στην θύμησή τους…" τόνισε ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντηδέας στον χαιρετισμό του.
Την εκδηλωση παρακολούθησε  πλήθος κόσμου ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ροούτουλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ