ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Στην 5η θέση το Ναύπλιο τον Αύγουστο στη ζήτηση ξενοδοχειακών υπηρεσιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | | |
Στην 5η θέση το Ναύπλιο τον Αύγουστο στη ζήτηση ξενοδοχειακών υπηρεσιών
 Τον Αύγουστο του 2019, η κύρια αγορά κρατήσεων για την Ελλάδα ήταν η ιταλική, σύμφωνα με την επισκόπηση των εξελίξεων του INSETE Intelligence μηνός Σεπτεμβρίου. Η βρετανική αγορά διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε η αγορά της Γερμανίας. 

Στην τέταρτη θέση, βρέθηκε η γαλλική αγορά ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε η αγορά της Σερβίας.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, μείωση παρουσιάζουν οι τιμές τόσο των ελληνικών ξενοδοχείων όσο και των ανταγωνιστών και τον Αύγουστο 2019, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Ζήτηση ξενοδοχειακών υπηρεσιών από την Ελλάδα

Στην πρώτη θέση των προορισμών του top-10 της ελληνικής αγοράς ανέβηκε η Πάργα και στη δεύτερη θέση τα Χανιά. Στην τρίτη θέση υποχώρησε η Χώρα της Σκιάθου (σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019), στην τέταρτη θέση η Χώρα της Σκοπέλου ενώ στην πέμπτη εισήλθε το Ναύπλιο. Ακολούθησε, η Χώρα της Νάξου, η Καλαμάτα και η Σκάλα (Αγκίστρι). Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Χανιώτη (Χαλκιδική) και η Χώρα της Τήνου.

Δείκτες Ποιότητας Ξενοδοχείων

Τον Αύγουστο του 2019, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στο γενικό δείκτη ικανοποίησης (GRI) των ξενοδοχείων με 86,9%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Κροατία με 84,8% ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται η Κύπρος, η Ιταλία και η Ισπανία με 84,4%. Η Τουρκία κατέγραψε γενικό δείκτη ικανοποίησης 81,1% ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η Γαλλία με 77,8%.

Την υψηλότερη θέση ικανοποίησης για τη νησιωτική Ελλάδα κατέχουν οι Κυκλάδες με GRI 89,7% και την υψηλότερη θέση ικανοποίησης για την ηπειρωτική Ελλάδα βρίσκεται η Ήπειρος με 90,8%
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ