ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Ταλαιπωρία για 63 επιβάτες Flying Dolphin που εκτελούσε δρομολόγιο Πειραιά- Πόρο-Ύδρα- Ερμιόνη-Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. | | | |
Ταλαιπωρία για 63 επιβάτες πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο Πειραιά- Πόρο-Ύδρα- Ερμιόνη-Σπέτσες
Η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII'' Ν.Π. 11483, ότι ενώ είχε αποπλεύσει από το λιμένα της Ύδρας άκουσε έντονο κραδασμό στον άξονα της αριστερής κύριας μηχανής, και επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμένα της Ερμιόνης καθυστερημένα με μειωμένη ταχύτητα.
Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες, κατέπλευσε στο λιμένα Ερμιόνης όπου αποβιβάστηκαν εξήντα τρεις (63) επιβάτες. Οι δέκα (10) είχαν προορισμό την Ερμιόνη, ενώ οι πενήντα τρεις (53) τις Σπέτσες όπου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αυτοψίας από ιδιώτη δύτη και επιθεώρησης από Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε απώλεια του ενός τρίτου περίπου του φτερού της αριστερής προπέλας.

Απογευματινές ώρες, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους του ''F/D XVII'' προκειμένου εκτελέσει μεμονωμένο πλου του για την Επισκευαστική Βάση Περάματος.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ