ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Εξιχνιάστηκε υπόθεση 9 κλοπών ελαιολάδου στην Τροιζηνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | | | |
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας εξιχνιάστηκε υπόθεση εννέα (9) κλοπών ελαιολάδου από αποθήκες-αγροικίες της ευρύτερης περιοχής της Τροιζηνίας. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 46χρονος ημεδαπός κάτοικος της περιοχής, ενώ αναζητούνται οι λοιποί συνεργοί του.
Από την 25/03/2018 έως την 18/11/2018 καταγγέλθηκαν στο Α.Τ. Τροιζήνας εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών ελαιολάδου συνολικής ποσότητας 3700 λίτρων και χρηματικής αξίας 15000 ευρώ. 

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τροιζήνας μετά από πολύμηνες έρευνες, συλλογή πληροφοριών, εξερεύνηση των χώρων των κλοπών, εργαστηριακή εξέταση πειστηρίων, αντιπαραβολή δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA από τους χώρους των κλοπών, εξερεύνηση και εργαστηριακή εξέταση κινητών τηλεφώνων (μέσω συνομιλιών και γραπτών μηνυμάτων), αλλά και του κοινού τρόπου διάπραξης των κλοπών, έφτασαν στα ίχνη του δράστη, ο οποίος ήταν γνωστός των θυμάτων και γνώριζε τον ακριβή τόπο που αποθήκευαν το ελαιόλαδό τους. 

Η πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.

Ενόψει της φετινής ελαιοκομικής περιόδου και της προβλεπόμενης αυξημένης παραγωγής συνιστάται στους παραγωγούς της περιοχής μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη φύλαξη τόσο του ελαιοκάρπου όσο και του ελαιολάδου τους και οτιδήποτε ύποπτο αντιληφθούν να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία.

Πηγή: porosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ