ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΚΚΕ: Βιάζουν την αλήθεια οι κυβερνητικοί πανηγυρισµοί για την επίσκεψη Ποµπέο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 π.μ. |
ΚΚΕ: Βιάζουν την αλήθεια οι κυβερνητικοί πανηγυρισµοί για την επίσκεψη Ποµπέο
Οι κυβερνητικοί πανηγυρισµοί για τα αποτελέσµατα της επίσκεψης του Αµερικανού υπουργού Εξωτερικών Μ. Ποµπέο στην Αθήνα και την υπογραφή της Ελληνο-Αµερικανικής συµφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις είναι εκτός πραγµατικότητας, βιάζουν την αλήθεια. 

Η επικίνδυνη συµφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις, η οποία ανανεώθηκε και ενισχύθηκε παρά πέρα, περιλαµβάνει τη βάση της Σούδας, το Μαράθι, τη βάση Drones στη Λάρισα, τη βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο και το λιµάνι της Αλεξανδρούπολης. 

Μετατρέπει τη χώρα µας σε ένα ΑµερικανοΝΑΤΟικό ορµητήριο µε µεγάλους κινδύνους για τον λαό µας, υπηρετεί το στόχο των ΗΠΑ, που είναι η αναβάθµιση της παρέµβασής τους στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, τη Β. Αφρική και τον Περσικό Κόλπο για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και αγωγών, σε σκληρό ανταγωνισµό µε τη Ρωσία και την Κίνα. 

Τα περί "προστασίας απ’ την Τουρκία", "ασφάλειας" και "σταθερότητας" στην περιοχή είναι προπέτασµα καπνού και διαψεύδονται καθηµερινά από τις ίδιες τις εξελίξεις, από την εµπλοκή της Ελλάδας στους ιµπεριαλιστικούς ανταγωνισµούς, την κλιµάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, την καταπάτηση των κυριαρχικών δικαιωµάτων της Κύπρου και τις παραβιάσεις στο Αιγαίο. 

Οι Αµερικανοί, οι οποίοι ζήτησαν προχθές τη συµµετοχή ελληνικού πολεµικού πλοίου στην πολυεθνική δύναµη των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο, πριν καλά καλά αναχωρήσει ο Ποµπέο από την Αθήνα, έδωσαν το πράσινο φως στην Τουρκία για νέα πολεµική επιχείρηση στη Βόρεια Συρία κατά του συριακού λαού. 

Τα κάθε λογής "παπαγαλάκια" που "κράζουν" για τα κατορθώµατα του ΑµερικανοΝΑΤΟικού ιµπεριαλισµού έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Ο λαός µας να µην τσιµπήσει στα δολώµατα, γιατί οι πολυδιαφηµισµένες επενδύσεις αµερικανικών µονοπωλίων στην Ελλάδα αποβλέπουν στη δική τους κερδοφορία και δεν έχουν καµία σχέση ούτε µε τα συµφέροντα των εργαζοµένων, ούτε µε τις ανάγκες των "τοπικών κοινωνιών". 

Οι µεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις στην Αθήνα και σε δεκάδες πόλεις της χώρας κατά της επίσκεψης Ποµπέο, του "στρατηγικού διαλόγου" και της Ελληνο-Αµερικανικής Συµφωνίας για τις βάσεις, έδωσαν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση της Ν∆, αλλά και στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που της έστρωσε το δρόµο και σήµερα σιωπά ένοχα. 

Ο αγώνας συνεχίζεται πολύµορφα για να κλείσουν όλες οι αµερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, ενάντια στη συµµετοχή των ενόπλων δυνάµεων σε ιµπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ