ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Αυτό το κτήριο πληρώνουμε για να ειναι κλειστό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:05:00 μ.μ. | | |
Ερευνήσαμε την αναφορά που έκανε στην συνέντευξη τύπου που παράθεσε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας όπου κατήγγειλε πως η Π.Ε. Αργολίδας πλήρωνε 2.350 ευρώ το μήνα ενοίκιο σε κτήριο το οποίο παρέμενε αχρησιμοποίητο.

Κάνοντας έρευνα για την εν λόγω καταγγελία μάθαμε πως όταν ανέλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης το θέμα των κτηρίων της Π.Ε. Αργολίδας, ανακάλυψε πως το συγκεκριμένο κτήριο ιδιοκτησίας του ίδιου ιδιοκτήτη που έχει και το κτήριο που στεγάζετε η Π.Ε. Αργολίδας, είναι κενό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο κτήριο στεγαζόταν κατά το παρελθόν η ΝΕΛΕ και ο οργανισμός πολιτισμού της πάλαι ποτέ Νομαρχίας Αργολίδας. 

Η υπάλληλος που θα έπρεπε να βρίσκετε εκεί έχει αποσπαστεί σε άλλη υπηρεσία κι οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχίσαμε να πληρώνουμε 2.350 ευρώ το μήνα για ένα κτήριο το οποίο έχει ως μόνο περιεχόμενο.... ψηφοδέλτια!!!

Είναι αδιανόητο σε εποχές που άνθρωποι ψάχνουν για ένα μεροκάματο προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους εμείς να πληρώνουμε παχυλά ενοίκια σε κενά κτήρια. Μάλλον είναι σύμπτωση το γεγονός πως η σύζυγος του ιδιοκτήτη ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ