ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη με τον Παναγιώτη Νίκα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη με τον Παναγιώτη Νίκα (βίντεο)
 H επαναπροσέγγιση της τουριστικής πολιτικής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που έχουν οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό φορείς των τοπικών κοινωνιών μπήκε στο τραπέζι της συζήτησης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με τον υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη.


Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, αναφέρθηκε στη δημιουργία του περιφερειακού συμβουλίου τουρισμού, για να μπορέσει να κλείσει το έλλειμμα πληροφόρησης ανάμεσα στις περιφέρειες της χώρας και στο υπουργείο.
Είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ότι είμαστε στο μεταίχμιο αλλαγών και συνηθειών για τον τουρισμό, ότι η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει στόχευση και σκέψη για τον τουρισμό του 21ου αιώνα, γι αυτό κάθε δύο μήνες θα προγραμματίζεται συνάντηση με περιφερειάρχες ή εκπροσώπους περιφερειών στο υπουργείο για να αντιμετωπίζονται ζητήματα προβολής.

O κ. Θεοχάρης, μιλώντας για την Αρκαδία, σημείωσε πως αποτελεί μία περιοχή που έχει να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, αφού διαθέτει ιστορία, πολιτισμό, ομορφιά, ηρεμία, αλλά και δυνατότητες αύξησης της αδρεναλίνης, αναφερόμενος φυσικά στο αναρριχητικό πάρκο του Λεωνιδίου.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση με τον κ. Θεοχάρη, δήλωσε ότι προσδοκία είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου να κατέχει κεντρική θέση στην καμπάνια του υπουργείου τουρισμού.

Ο κ. Νίκας πρόσφερε στον υπουργό ένα καλάθι με αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και κρασί από την Αρκαδία, για το οποίο ο κ. Θεοχάρης ανέφερε, χαριτολογώντας, πως είναι “μυθικό”.
Πηγή: pna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ