ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου - Αποχώρησε η παράταξη Τατούλη (βίντεο)

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου - Αποχώρησε η παράταξη Τατούλη (βίντεο)
Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Πέμπτη 3 Οκτώβρη ξέσπασε προσωπική κόντρα μεταξύ του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του τέως περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με αφορμή τη συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης του θέματος αποκατάστασης βατότητας του δρόμου στο χωριό Κώμη του Δήμου Τρίπολης. 



Με αφορμή τη διαδικασία αλλά και τις τοποθετήσεις, ο κ. Πέτρος Τατούλης λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι η διαδικασία είναι ντροπή για το Σώμα, με τον κ. Νίκα να απαντά:

«Σε ξέβρασε το κεντρικό πολιτικό σύστημα, μην κουνάς το χέρι σε μένα, σε ξέρω πολύ καλά, σε ξέρω, όσες φορές με αντιμετωπίσεις, θα χάσεις, άσε αυτά που ξέρεις, ανακάτεψες όλο το σύστημα, προσπαθούμε για να παραλάβουμε, ο απλός κόσμος και οι φτωχοί άνθρωποι μας ψήφισαν».

Εννέα χρόνια σε λούζω κανονικά – Σταμάτα σου λέω, ήσουν επιζήμιος για την Αρκαδία, χόρευες εδώ εννέα χρόνια, όσες φορές και να με αντιμετωπίσει θα χάσεις

Ο κ. Τατούλης απάντησε, χαρακτηρίζοντας «επιθετική, αναξιοπρεπή στάση του προέδρου του ΠεΣυ που θέλει να φιμώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις μιας κατάστασης που προσβάλλει τη δημοκρατία και το φρόνημα των πολιτών».

Φασιστικός τρόπος, και φασιστική επίθεση του περιφερειάρχη που δικαιώνει την άποψη το πόσο έρπει προς ακραίες αντιλήψεις και τάσεις. Δεν κέρδισε τις εκλογές, τον φέρανε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας από την πλευρά του, μετά την αποχώρηση της πλειοψηφίας των μελών της «Νέας Πελοποννήσου», υπενθύμισε ότι μετέχει 25 χρόνια σε συλλογικά όργανα και ότι ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις ακραίας επιθετικότητας.

«Η παράταξή μου έρχεται εδώ με διάθεση συνεννόησης, συναντίληψης και συνεργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τις αναγκαίες παραχωρήσεις ώστε το συλλογικό όργανο να φτάσει σε έναν κοινό τόπο.

Οι 30 ημέρες είναι ημέρες πόνου και θλίψης. Δεν παρέδωσε κανένας τίποτα. Αναζητούμε να βρούμε τι έχει αναληφθεί, Από τον απελθόντα περιφερειάρχη έχω υποστεί επιθέσεις για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Η Καλαμάτα πλήρωσε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ας είναι. Λέω να κοιτάξουμε το μέλλον και να ξεπεράσουμε όλα τα ζητήματα, αλλά να βρούμε τον κοινό τόπο και να προχωρήσουμε». 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ