ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Το Δ.ΙΕΚ Άργους συμμετείχε στην «Παγκόσμια ημέρα επανεκκίνησης καρδιάς»

Το Δ.ΙΕΚ Άργους συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή - εκδήλωση «Παγκόσμια ημέρα επανεκκίνησης καρδιάς» στην Καλαμάτα, στις 16/10/2019 με 12 πιστοποιημένους εκπαιδευτές ανανήπτες, οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους σπουδαστές Διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου.
Οι σπουδαστές αυτοί εκπαιδεύτηκαν με δικά τους έξοδα στο σεμινάριο Βασικής υποστήριξης ζωής (Basic Life Support, BLS) και εν συνεχεία εκπαιδεύτηκαν ως εκπαιδευτές με χορηγία της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΙ. Υπεύθυνη επιστημονική εταιρεία εκπαίδευσης εκπαιδευτών ήταν η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.
Πρόθεσή μας είναι να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη θαυμάσια πρωτοβουλία του ανθρωπιστικού – μη κερδοσκοπικού οργανισμού KIDS SAVE LIVES και σε εγκεκριμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, που εκπαιδεύει δωρεάν μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόννηση. Μέσω των δράσεων αυτών καθίσταται το Δ.ΙΕΚ και οι ίδιοι οι σπουδαστές του μια ενεργή κοινότητα ανθρώπων με δεξιότητες στον τομέα της Αναζωογόννησης θυμάτων εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής .
Καστραντά Δήμητρα - Θεοδοσία
ΠΕ86 Πληροφορικός - MSc in Public Management
Υποδιευθύντρια
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ