ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Μνήμες του Μακεδονικού αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά αναβίωσαν στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | | |
Μνήμες του Μακεδονικού αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά αναβίωσαν στο Άργος (βίντεο)
«Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά» περιελάμβανε η εκδήλωση από τον σύλλογο Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Άργος.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε στο Άργος εορταστική επετειακή εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας «Ορθόδοξος Ομολογία», σε συνδιοργάνωση με την Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Ομιλητής ήταν ο Κων/νος Χολέβας- πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας που ανέπτυξε το θέμα: «Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά»
Συμμετείχε στην εκδήλωση το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μακεδονίας και τραγουδιών για τον Μακεδονικό Αγώνα από την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα.
Την εκδηλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Συμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γεώργιος Καζάς και πολύς κόσμος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ