ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Αδελφή του καπετάνιου Θ. Λάμπρου: "Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου έβαλε τέλος στη ζωή του"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | | | | |
Αδελφή του καπετάνιου Θ. Λάμπρου: "Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου έβαλε τέλος στη ζωή του"
 Με την ελπίδα να αποκαλυφθεί η αλήθεια περιμένει την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου η αδελφή του. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 42χρονος βρέθηκε νεκρός τον Δεκέμβριο του 2014 στο σπίτι του επιστήθιου φίλου του στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση, για την οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια η χήρα του καπετάνιου διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου.

Συντετριμμένη η αδελφή του άτυχου 42χρονου εξέφρασε την ελπίδα ότι η έδρα θα πιέσει την κατηγορούμενη να αποκαλύψει την αλήθεια. Αναφορικά με τον επιστήθιο φίλο του αδελφού της, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος, είπε πως θεωρεί ότι δεν έχει πει όλη την αλήθεια.

“Ίσως φοβάται κάτι ή να μην θέλει να μιλήσει”, είπε η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’, ενώ εξοργίστηκε όταν ακούστηκε ότι μπορεί ο 42χρονος να αυτοκτόνησε. “Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου έβαλε τέλος στη ζωή του και ακόμα πως θα πήγαινε στο σπίτι του φίλου του για να αυτοκτονήσει”.

Η αδελφή του καπετάνιου δήλωσε ότι την ενοχλεί η στάση της νύφης της, καθώς όπως είπε, “δείχνει ψύχραιμη, σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Δεν υπάρχει ίχνος συναισθήματος μέσα της. Θα ήθελα να καταδικαστεί σε όσο περισσότερα χρόνια γίνεται”.

Την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε στο δικαστήριο ο γαμπρός της χήρας του καπετάνιου ο οποίος της παρείχε άλλοθι. Όπως είπε, τη μοιραία μέρα στη μία και τέταρτο το μεσημέρι πήγε στην πεθερά του για να πάρει φαγητό και εκεί συνάντησε τη χήρα του καπετάνιου, που είχε πάει να πάρει φαγητό για τη δική της οικογένεια. Έτσι, με δεδομένο ότι ο θάνατος του καπετάνιου τοποθετείται χρονικά από τις 12:30 ως τη μία και μισή το μεσημέρι, η κατάθεση του δίνει άλλοθι στη χήρα.

Πηγή: Espresso
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ