ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση με πρωταγωνιστές το κρασί και το σταφύλι στην Ερμιονίδα

Εκδήλωση με πρωταγωνιστές το κρασί και το σταφύλι στην Ερμιονίδα
Μια όμορφη βραδιά, μια βραδιά που τα είχε όλα, ενημέρωση, λαογραφία, νοσταλγικές ιστορίες απ' το παρελθόν της περιοχής μας, όμορφες απαγγελίες, εκλεκτά εδέσματα, με πρωταγωνιστές το κρασί και το σταφύλι, έζησαν όσοι παρευρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου στο Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας.
Οι ομιλητές μας , απλά καταπληκτικοί!! Ήσαν όλοι τους κατανοητοί με όμορφη θεματολογία, καθένας στο αντικείμενο του, που όλοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον. 
Την προσπάθεια μας αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τόνια Αντωνοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, η δημοτική σύμβουλος Άννα Φωστίνη, ο κοινοτικός σύμβουλος Γιώργος Γαλανόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας και φίλοι του εργαστηρίου μας , που πάντα μας συντροφεύουν σε κάθε μας προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομιλητές μας : πατήρ Ιερόθεο Λουμουσιώτη, Ιωάννη Κοντοβράκη, Νάντια Κωτσάκη και Νικόλαο Δρούγκα. 
Επίσης ευχαριστούμε τον Χρήστο Προσίλη για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την παρουσία του, τις κυρίες της ομάδας μας για τα όμορφα κεράσματα και ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις και δράσεις!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ