ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Την Πέμπτη στη Νέα Κίο Αργολίδας ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Χάντμπολ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | | | | |
Την Πέμπτη στη Νέα Κίο Αργολίδας ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Χάντμπολ
Στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021 ρίχνεται στις 23 Οκτωβρίου η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει εκείνη την ημέρα την Κύπρο στη Λευκωσία, ενώ στις 27 του ίδιου μήνα θα αναμετρηθεί με το Ισραήλ στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, στο πλαίσιο των πρώτων δύο αγωνιστικών για τον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης.

Τη Δευτέρα η ΟΧΕ γνωστοποίησε σήμερα (14/10) τους αθλητές που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης», η οποία αρχίζει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή της εθνικής μας είναι οι: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαΐδης, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, Μωραΐτης (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους) και Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία άλλοι τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα οι Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ/Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία) και Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ/Ισπανία).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ