ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ι. Μαλτέζος: Προς υλοποίηση η αποκατάσταση του δρόμου Βελανιδιάς-Ανδρίτσας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | | | |
Μαλτέζος: Προς υλοποίηση η αποκατάσταση του δρόμου Βελανιδιάς-Ανδρίτσας στην Αργολίδα
 Με διάθεση επίλυσης πραγματικών προβλημάτων των πολιτών, με προγραμματισμό, μελέτη και καλή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, δόθηκε λύση σε μια ακόμη -ανικανοποίητη μέχρι σήμερα- ανάγκη πολιτών της Αργολίδας.



Από το Σεπτέμβρη του 2018 μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής που μετακινούνταν μέσω της οδού Βελανιδιάς-Ανδρίτσας διέσχιζαν αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο της φωτογραφίας. 

Η οδός στην συμβολή της με χείμαρρο (παραπόταμο του Ξοβριού), λόγω του μεγάλου όγκου και της ταχύτητας των ομβρίων υδάτων, που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς», καταστράφηκε. 

Τμήμα της υφιστάμενης οδού παρασύρθηκε και η διερχόμενη κυκλοφορία διεξάγεται έκτοτε από το εναπομείναν τμήμα της οδού, πλάτους περίπου 4,0 μ., με κίνδυνο ζωής από ενδεχόμενη περαιτέρω κατάρρευση.

Η νέα περιφερειακή αρχή έδωσε αμέσως εντολή και ολοκληρώθηκε η μελέτη αποκατάστασης του έργου. Εγκρίθηκε το έργο από την Οικονομική Επιτροπή και χθες, 16.10.2019, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νϊκας υπέγραψε προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του.

Ιωάννης Μαλτέζος
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ