ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

"Ανάπλι εμπρός!": Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
"Ανάπλι εμπρός!": Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον
Ως “Ανάπλι εμπρός!” θα ενσκήψουμε με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα σε κάθε αίτημα συμπολίτη μας ή κατοίκου της πόλεως του Ναυπλίου που θα έλθει σε συζήτηση στο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου για να αποφασίσουμε με αίσθηση δικαιοσύνης και ισονομίας.
Είναι τα λεγόμενα “μικρά” και”τυπικά” θέματα που μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη στο Τοπικό Συμβούλιο.

Αλλά δεν θέσαμε υποψηφιότητα μόνον για αυτά.

Οι μέρες που στην ημερήσια διάταξη του Τοπικού Συμβουλίου ετίθεντο μόνον τέτοια τυπικά θέματα, που ήσαν σημαντικά μόνον για τους αιτούντες, τελείωσαν.

Το Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου θα συζητά και τα μεγάλα για όλη την κοινωνία ζητήματα είτε θέλουν κάποιοι είτε προσπαθούν να τα αποφύγουν

Στο πρώτο Συμβούλιο που έγινε θέσαμε τα σπουδαία ζητήματα του Γύρου της Αρβανιτιάς και του Γηροκομείου. Και αυτά συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις.

Για το δεύτερο Συμβούλιο, το οποίο έχει συγκληθεί για σήμερα, ζητήσαμε με έγγραφό μας να τεθούν στην ημερήσια διάταξη τα θέματα λειτουργίας του νεκροταφείου, για τα οποία είναι αποκλειστικά αρμόδιο το Τοπικό Συμβούλιο, και η αγορά δύο μικρών σε μέγεθος απορριμματοφόρων οχημάτων για να πάρει ένα τέλος το αίσχος με τα αγροτικά αυτοκίνητα με καρότσα στα οποία φορτώνονται τα σκουπίδια, κατάσταση που είναι ντροπή της σπουδαίας μας πόλης.

Αρνήθηκαν να τα θέσουν στην ημερήσια διάταξη.

Πολίτη του Ναυπλίου, γνωρίζεις ποιος χειρίζεται το παγκάρι της εκκλησίας; Ποιος το ανοίγει; Πόσα χρήματα έχει εισπράξει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια από τις προσφορές των πολιτών και των κατοίκων και των επισκεπτών του νεκροταφείου μας; Γνωρίζεις πως γίνεται η διαχείριση των δικαιωμάτων ταφής στο νεκροταφείο; Σας λέμε ότι ούτε το Τοπικό Συμβούλιο που είναι αποκλειστικά αρμόδιο γνωρίζει και δεν έχει λάβει κάποια σχετική απόφαση. Και αυτά και όλα τα ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του νεκροταφείου Ναυπλίου ζητήσαμε να συζητηθούν. Μας το αρνήθηκαν. Και την ώρα που αρνούνται να συζητηθούν τα θέματα αυτά που θέσαμε, φέρνουν σε συζήτηση αίτημα ενός πολίτη για δικό του ζήτημα σε σχέση με το νεκροταφείο.

Τα θέματα αυτά, είτε θέλουν είτε όχι, θα συζητηθούν. Δεν θα δυνηθούν να αποφύγουν τα καυτά θέματα αφού η νομοθεσία επιβάλλει την συζήτηση κάτω από προϋποθέσεις

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον.

Πολίτη του Ναυπλίου, θα σε ενημερώσουμε για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με την διαφάνεια που πρέπει να διέπει την όλη λειτουργία του νεκροταφείου.

Ανάπλι εμπρός!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ