ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να επιστρέψουν οι απολυμένοι της ΣΕΛΟΝΤΑ στη δουλεία τους

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να επιστρέψουν οι απολυμένοι της ΣΕΛΟΝΤΑ στη δουλεία τους
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους πέντε απολυμένους εργαζόμενους από την επιχείρηση της «ΣΕΛΟΝΤΑ» στην Ν. Επίδαυρο. 


 Οι απολύσεις είναι παράνομες και τρομοκρατικές καθώς μεταξύ των απολυμένων είναι και εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ν. Αργολίδας που υπερασπίστηκε τους τέσσερις συναδέλφους του τους οποίους η εργοδοσία είχε απολύσει νωρίτερα.

Καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές της εργοδοσίας που ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε ανοδική οικονομική πορεία απολύει εργαζόμενους με φτηνές δικαιολογίες ότι δεν έχει δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως σκοπός της εργοδοσίας είναι να χτυπήσει την συνδικαλιστική δράση.

- Καλούμε τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΣΕΛΟΝΤΑ» στην Αργολίδα και αλλού, να παλέψουν μέσα από τα Συνδικάτα για να επιστρέψουν οι συνάδελφοι τους στη δουλειά.

- Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας, τους εμποροϋπάλληλους, συνολικά τους εργαζόμενους του κλάδου στον νομό αλλά και τα υπόλοιπα σωματεία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους συναδέλφους μας και να στηρίξουν τις επόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να πάρει πίσω η εργοδοσία τις απολύσεις των πέντε εργαζομένων.

Η σιγή νεκροταφείου, η τρομοκρατία, το φακέλωμα και η παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης που επιδιώκουν εργοδότες και κυβέρνηση, μετά και την ψήφιση του «αναπτυξιακού νομοσχεδίου», δεν θα περάσει!

Η ανάπτυξη τους είναι μια απάτη - Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! 


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ