ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Αργείτικο Hoaxes η πρόταση Δημάκη για τη στέγαση του Πανεπιστημίου στο Κουτσοπόδι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:47:00 π.μ. | |
Δήμος Άργους Μυκηνών: Αργείτικο Hoaxes  η πρόταση Δημάκη για τη στέγαση του Πανεπιστημίου στο Κουτσοπόδι (βίντεο)
Την πρόταση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου παρουσίασε ως δική της η Σοφία Δημάκη δημοτική σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης σχετικά με την στέγαση του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Κουτσοπόδι.


Η κυρία Δημάκη η οποία ήταν παρούσα κατά την συνεδρίαση του ΔΣ την Δευτέρα 21/10 παρακολούθησε όπως και όλο το Σώμα την τοποθέτηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών σχετικά με την πρόταση για στέγαση της σχολής στο Κουτσοπόδι.

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτηση του είπε : Μακάρι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να φέρει κι άλλες σχολές έχουμε χώρους και μάλιστα ένα μεγάλο ακίνητο που ετοιμάζουμε τώρα να ολοκληρώσουμε στο Κουτσοπόδι το οποίο είναι δωρεά και έχει προχωρήσει. Είναι 1500τ.μ χώρος και αν χρειαστεί έχουμε κι άλλους χώρους για να στεγάσουμε Πανεπιστημιακές σχολές.

Δυο μέρες μετά η κ. Δημάκη με μια μακροσκελή ανακοίνωση παρουσίασε ως δική της την πρόταση του Δημάρχου για στέγαση της σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Κουτσοπόδι. 
Αναρωτιέται κανείς αν η κ. Δημάκη ήταν όντως «παρούσα» στο Δ.Σ της Δευτέρας ή αν επικροτεί με την ανακοίνωση της τις ενέργειες του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για την στέγαση του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας στο Κουτσοπόδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε πως παρουσιάζει ξένες απόψεις για δικές της καθώς θα ήταν εξαιρετικά μειωτικό για έναν νέο άνθρωπο και δη δημοτικό σύμβουλο. Δυστυχώς για αυτήν το απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημάρχου στο ΔΣ της Δευτέρας 21/10 αποδεικνύει το αληθές.

Δ.Τ Δήμος Άργους Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ