ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ξεκινάει στην Τρίπολη η έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | | |
Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ξεκινάει στην Τρίπολη η έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019”
 Την καλή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα Επιμελητήρια επισήμανε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες, με αφορμή την έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019” που ανοίγει τις πύλες της στην Τρίπολη, μεθαύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 του μήνα.
Ο περιφερειάρχης επανέλαβε ότι η Περιφέρεια από την πλευρά της θα διαθέσει περί τα 40.000.000 ευρώ για ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”).

Παράλληλα, επαναβεβαίωσε ότι θα παράσχει στήριξη σε επιχειρήσεις για συμμετοχή τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό που αφορούν την προβολή αγροτικών προϊόντων.

Στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019” -που διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και θα φιλοξενηθεί στο κτήριο ΓΕΑ Α.Ε. στη ΒΙΠΕ Τρίπολης- θα παρουσιαστούν προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, τουριστικά προϊόντα και η επιχειρηματικότητα εν γένει της Πελοποννήσου.

Στη θεματολογία της έκθεσης περιλαμβάνονται επίσης ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ