ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

6ο Ναύπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ - Φινάλε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα φεστιβάλ της Artiva (βίντεο)

6ο Ναύπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ - Φινάλε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα φεστιβάλ της Artiva (βίντεο)
 Ένα φεστιβάλ που την τελετή έναρξης κόσμησε η συναυλία σημαντικών λυρικών καλλιτεχνών που ξεσήκωσαν το κοινό με τη μοναδική εμφάνισή τους. 
Ένα φεστιβάλ όπου στο διαγωνιστικό του μέρος οι χορωδίες παρουσίασαν για άλλη μια φορά υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.
Ένα φεστιβάλ που τα χορωδιακά σύνολα στις ελεύθερες συμμετοχές πρόσφεραν ανεπανάληπτες μελωδικές και αρμονικές στιγμές.
Ένα φεστιβάλ που πλημμύρισε με χαρά και μουσική το Βουλευτικό και το Ναύπλιο.
Ένα φεστιβάλ που φιλοδοξεί να τα εκατοστήσει! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους μαέστρους και τους χορωδούς που συμμετείχαν σε αυτή την πενθήμερη γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού! Συγχαρητήρια στις χορωδίες που έλαβαν μέρος στο διαγωνιστικό φεστιβάλ.
Ευχαριστούμε θερμά το κοινό που παρακολούθησε γεμίζοντας την αίθουσα του Βουλευτικού κάθε μέρα στηρίζοντας τις προσπάθειες όλων των χορωδιών. Ευχαριστούμε από την καρδιά μας την κριτική επιτροπή κ. Κωστή Κωνσταντάρα, κ. Σταύρο Μπερή και κ. Αναστάσιο Συμεωνίδη για την άψογη συνεργασία στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ.
Ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλιεων και το ΔΟΠΠΑΤ για την παραχώρηση των αιθουσών και την υποστήριξή τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2020!

Θεοδόσης Αντωνιάδης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Ναυπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ την Κυριακή όπου εμφανίστηκαν οι χορωδίες, της Νέας Κίου Δήμου Άργους - Μυκηνών, η Χορωδία Φιλαρμονία Ξυλοκάστρου,το Χορωδιακό Εργαστήρι «Ίαμβος», η Χορωδία “Canto Mortale” Ωδείου Άλφακαι η Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ