ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Όταν η κίνηση Κωστούρου δικαιώνεται και το Ναύπλιο 2017 σαρώνει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. | | | |
Πριν από τρία χρόνια θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο Κωστούρος βγήκε μπροστά και έψαξε να βρει λύση για τον Πανναυπλιακό και πως αυτός θα μπορούσε πάλι να ορθοπωδήσει.

Έψαξε λοιπόν όλες τις λύσεις και βρήκε στο πρόσωπο του Ταχτσίδη τον άνθρωπο που και λόγω της πορείας του, της καταγωγής του και της οικονομικής επιφάνειας θα μπορούσε να ηγηθεί της ομάδας, να την πάρει από τους τότε παράγοντες που την έριξαν ακόμα και στην Α2 και να την οδηγήσει στις Εθνικές κατηγορίες. 

Βρήκε αντίσταση από πολλούς, έφερε τον Ταχτσίδη , έκανε ανοικτές συνελεύσεις στο Εργατικό Κέντρο για να μπορέσουν να βρουν όλοι μαζί την λύση και πολλοί είπαν ότι το έκανε για ψηφοθηρικούς λόγους.

Τον Πανναυπλιακό που ήταν και το μεγάλο όνειρο δεν κατάφερε να τον πάρει ο Ταχτσίδης και αποφασίστηκε να φτιαχτεί μία νέα ομάδα από το μηδέν με πλάνο να βρίσκεται στις Εθνικές κατηγορίες σε τρία χρόνια χωρίς να χαλάσει καθόλου χρόνο. 

Από την Α2 ανεβαίνει στην Α1 , η πλευρά Ταχτσίδη ο οποίος και μέχρι εκείνη την στιγμή και όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια μαζί με τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν τα έχει καταφέρει περίφημα ,κάνει πάλι προσπάθεια για να μετονομαστεί η ομάδα σε Πανναυπλιακός και πάλι οι πόρτες είναι κλειστές...

Από την Α1 ανεβαίνει αμέσως στη Γ εθνική...πάλι γίνεται προσπάθεια για συνεργασία και συγχώνευση αλλά χωρίς αποτέλεσμα ξανά.

Ο Δήμαρχος και ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκεται διακριτικά δίπλα στην ομάδα με πολλούς τρόπους, η επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην διοίκηση του , στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει κατά καιρούς από την ομάδα και σε όλους τους αφανείς εργάτες.

Φτάνουμε στο σήμερα που το Ναύπλιο 2017 συμμετέχοντας στη Γ εθνική βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και οδεύει προς τη football league.

Ποιος έκανε λάθος πριν τρία χρόνια; το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έκανε ο Κωστούρος και πάλι καλά δηλαδή. 
 
Την Κυριακήέπαιξε το Ναύπλιο 2017 με τον Παναργειακό. Τελικό αποτέλεσμα 3-1 το Ναύπλιο στη κορυφή και ο Παναργειακός στη τελευταία θέση της βαθμολογίας...το τι έχει γίνει στην ομάδα του Άργους τα τελευταία χρόνια αφήστε να το κρίνουν άλλοι....

Σε ότι αφορά όμως το Ναύπλιο ένα είναι σίγουρο ότι την ώρα που όλοι κοίταζαν την πάρτη τους,ο Κωστούρος κοίταζε το καλό του Ναυπλιακού ποδοσφαίρου και πως αυτό θα έφτανε και πάλι στην κορυφή...Και μαντέψτε κάτι, το κατάφερε μαζί με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν ...θέλετε να το πείτε δικαίωση , πείτε το, θέλετε να το πείτε όραμα, πείτε το, θέλετε να το πείτε γνώση πείτε το....Η ιστορία γράφει πως ξεκινάει το κάθε τι...

Και αυτό το κατόρθωμα της ομάδας του Ναυπλίου το ξεκίνησε από μία λαϊκή συνέλευση που κάλεσε ο Δήμαρχος Κωστούρος πριν τρία χρόνια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ