ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη Συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο Ακρόπολης για τον Παλαμήδειο Άθλο 2019

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη Συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο Ακρόπολης για τον Παλαμήδειο Άθλο 2019
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζου, και όλων των εκπροσώπων των Θεσμικών φορέων, Χορηγών και Αθλητών που μετέχουν και συμβάλουν στη Διοργάνωση του Παλαμηδείου Άθλου 2019,  υπό  την αιγίδα του ΠΣΑΤ πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του 5ου Παλαμηδείου Άθλου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο.

H Συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Ανακοινώθηκαν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν το Ναύπλιο σε προορισμό άθλησης, υγείας και παιδείας μέσω της επιτυχημένης Διοργάνωσης του Παλαμηδείου Άθλου’.
Επίσης ανακοινώθηκαν τα παράλληλα προγράμματα της διοργάνωσης:

-Παρασκευή 22/11/19: Εκδήλωση – Δημοσιογραφική διάσκεψη – Τιμητικές Βραβεύσεις, παρουσίαση του αθλητικού σχεδιασμού του Δήμου Ναυπλιέων

-Σάββατο 23/11/19: Συμμετοχή στην Λαμπαδηδρομία του Κάστρου από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
-Η συνεργασία και η στήριξη του συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

-Επίσης ανακοινώθηκαν: η συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία Αργολίδας, με την Εκπαιδευτική Κοινότητα, οι Χορηγοί που στηρίζουν την διοργάνωση, η ένταξη στις παράλληλές εκδηλώσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου και το Εορταστικό πρόγραμμα του τριημέρου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ