ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

27 Χρόνια Ανακύκλωσης στο Δήμο Επιδαύρου

27 Χρόνια Ανακύκλωσης στο Δήμο Επιδαύρου
Το Μάιο του 1992 το ΚΑΠΗ Λυγουριού είναι το πρώτο ΚΑΠΗ της Ελλάδας που πραγματοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης κουτιών αλουμινίου . Η δράση κοινοποιείται στο Δήμο και στα σχολεία.

Το 2008 υλοποιείται διαδημοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στον ενιαίο πλέον Δήμο Επιδαύρου, με τα σχολεία να πραγματοποιούν παράλληλα δράσεις και προγράμματα με αναφορές στην προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. 
Στις 4 Νοεμβρίου 2019 , μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά σχολεία του Αγίου Δημητρίου, της Αρχαίας Επιδαύρου, της Δήμαινας, του Λυγουριού και της Νέας Επιδαύρου, παίζουν παιχνίδια ανακύκλωσης στο «Λούνα Παρκ» που στήνεται στο Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Επιδαύρου και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης.

Στο Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού το σχολικό έτος 2019-2020 συνεχίζουμε την ανακύκλωση μπαταριών , ενώ για πέμπτη χρονιά συλλέγονται καπάκια μπουκαλιών νερού, στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΚΑΠΗ και το Κέντρο Υγείας Λυγουριού για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. 
Καλούμε όλες και όλους να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος που οι νέες γενιές αξίζουν, δικαιούνται και πρέπει να έχουν.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού
Δουράνου Αικατερίνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ