ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

29 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Ναυπλιώτισσας Χρύσας Σαββάκη "Ο παππούς Πέρι"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | | |
29 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Ναυπλιώτισσας Χρύσας Σαββάκη "Ο παππούς Πέρι"
Πώς βρέθηκε ο Πέρι, το γκρίζο παχουλό περιστέρι, μέσα σε ένα από τα πολλά κλουβιά με άλλα ζώα; Τι είδους πείραμα είχαν στο νου τους οι άνθρωποι με τις άσπρες μπλούζες;

Μα ήταν τρομαχτικό αυτό που σκάρωναν και... ε, όχι, δεν θα καθόταν με κάτω τα φτερά να τον κάνουν ό,τι θέλουν! Για την περιπέτεια που έζησε, έχει κάτι να μας πει:

«Αν εσείς, που θα διαβάσετε τούτη την ιστορία, συναντήσετε κάποτε στο δρόμο σας ένα γκρίζο παχουλό περιστέρι, να το φωνάξετε παππού Πέρι. Αν είμαι εγώ, σας υπόσχομαι ότι μόλις ακούσω το όνομά μου θα έρθω και θα καθίσω πάνω στον ώμο σας. Και αν θέλετε, θα βγάλουμε μαζί και μια φωτογραφία!»
Η Χρύσα Σαββάκη είναι δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Παράλληλα γράφει βιβλία, σενάρια και θεατρικά έργα για παιδιά και μεγάλους. Αγαπά τα ταξίδια και τις τέχνες. Κατά καιρούς κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, παίζει και σκηνοθετεί στο θέατρο, αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Ο Παππούς Πέρι πετούσε γύρω της τα τελευταία 22 χρόνια μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Έχει εκδώσει επίσης τα βιβλία «Πού πάει ο ήλιος όταν φεύγει» (ΝΑ Αργολίδας 2016) και «Ο πύργος των μεγάλων εξελίξεων» (Άπαρσις 2017).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ