ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | | |
Στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας
Με τη συμμετοχή περίπου 2000 δρομέων και θεατών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ναύπλιο 5ος Παλαμήδειος Άθλος Ναυπλίου.

Το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησαν αρκετά μέλη του, με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Μπένο. Στα 10 χιλιόμετρα πρώτευσε ο Γιώργος Καλαπόδης και στις γυναίκες η Φιλίππα Πουλίδου.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, για να ακολουθήσουν ο αγώνας των 3 χιλιομέτρων για αρχάριους δρομείς και νέους, ο παιδικός αγώνας 1,5 χιλιόμετρα και τέλος ο "Παλαμήδειος Άθλος" 5 χιλιομέτρων που ήταν και το δυσκολότερο κομμάτι καθώς περιλάμβανε ανάβαση της διαδρομής των 999 σκαλιών (850μ.) προς το κάστρο και εν συνεχεία την έντονη κατηφόρα 4,15 χιλιομέτρων.

Όλοι οι αγώνες είχαν εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού της 25ης Μαρτίου με κύριο χαρακτηριστικό τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τη βροχή, που όμως δεν πτόησε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν άλλη μία όμορφη αθλητική και ιδιαίτερη εκδήλωση, καθώς ο "Παλαμήδειος Άθλος" αποτελεί μία μοναδική διοργάνωση λόγω της φύσης της διαδρομής και της ιστορικότητάς του και γίνεται ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τουρκικό Ζυγό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ