ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κόμβους Λουτρακίου και Επιδαύρου στην Εθνική Οδό Αθηνων - Κορίνθου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:49:00 μ.μ. | | | |
Νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κόμβους Λουτρακίου και Επιδαύρου στην Εθνική Οδό Αθηνων - Κορίνθου
 Για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων, που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της Ολυμπίας οδού, θα εφαρμοστεί ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κόμβους Λουτρακίου και Επιδαύρου.

Πιο συγκεκριμένα,

-στον κόμβο Λουτρακίου (Χ.Θ. 75,4), τη Δευτέρα 11/11/2019 και ώρα 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα. Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό, θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των Κόμβων Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,1) και Αγίων Θεοδώρων (64,1), όπως φαίνεται στο διάγραμμα 1,

-στον κόμβο Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,1), την Τετάρτη 13/11/2019 και ώρα 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα. Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό, θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των Κόμβων Λουτρακίου (Χ.Θ. 75,4) και Αρχαίας Κορίνθου (85,7), όπως φαίνεται στο διάγραμμα 2.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ