ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Σπάνια στιγμή: Η Κατερίνα Παπανδριανού ερμηνεύει ”Το τραίνο φεύγει στις οκτώ” (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. | | |
Σπάνια στιγμή: Η Κατερίνα Παπανδριανού ερμηνεύει ”Το τραίνο φεύγει στις οκτώ” (βίντεο)
 Ξημερώματα Σαββάτου σήμερα 9 Νοεμβρίου 2019,και ένα θλιβερό γεγονός έφτασε στην περιοχή μας, ως μαντάτο απώλειας ενός ξεχωριστού και πνευματικού ανθρώπου…όχι μόνο για εμένα.


Η αγαπημένη μου δασκάλα Κατερίνα Παπανδριανού,σπουδαίος άνθρωπος και συγγραφέας, δεν είναι πλέον μαζί μας, αφού ξεκίνησε το δικό της «Πέταγμα» για το παντοτινό της ταξίδι.

Η θλίψη μου γιά αυτό είναι μεγάλη, και ανατρέχοντας σήμερα στο προσωπικό μου αρχείο, βρήκα ένα ερμηνευτικό απόσπασμα από την Κατερίνα, όταν εντελώς τυχαία, ΑΚΡΙΒΩΣ πριν 5 χρόνια σαν σήμερα (9-11-2014) σε μία μουσική βραδιά στο «ΑΕΝΑΟΝ» στο Άργος, ανέβηκε στην σκηνή, ήρθε πλάι μου και την συνόδεψα με την κιθάρα μου, γιά να μας τραγούδησει πανέμορφα ένα από τα πολύ αγαπημένα της τραγούδια…....Ας θυμηθούμε την φωνή και την παρουσία, της Κατερίνας Παπανδριανού απο εκείνο το αξέχαστο βράδυ....

”Το τραίνο φεύγει στις οκτώ”

Με αυτό το πρωινό τραίνο έφυγε σήμερα από κοντά μας και η Κατερίνα….όχι όμως για την Κατερίνη,αλλά για να συναντήσει τον Τάκη της…το άλλο της μισό.....δεν άντεξε πολύ μακριά του.

Καλό σου ταξίδι δασκάλα μου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με τις πιο όμορφες σκέψεις μας για εσένα, και σε ευχαριστούμε πολύ, για τα τόσο πολλά και σημαντικά πράγματα που μας άφησες εδώ,με την ανθρωπιά σου,τον λόγο σου και την γραφή σου.

Ιωάννης Νανόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ