ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η παραβατικότητα των Ρομά σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | | | |
Η παραβατικότητα των Ρομά σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Άργος
 Έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών την Παρασκευή και ώρα 14:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την παραβατικότητα των Ρομά στην Νέα Κίο.

Στην πρόσκληση που απευθύνει ο πρόεδρος του Δ.Σ., Κ. Μπέγκος στα μέλη του συμβουλίου τονίζεται ότι «Η Συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα για το λόγο ότι συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση σύγκλισης του Δ.Σ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του πιο πάνω θέματος, καθόσον η ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά, ιδιαίτερα στην κοινότητα της Νέας Κίου, δημιουργεί ανεξέλεγκτα προβλήματα στην ασφάλεια, διαβίωση και καθημερινότητα των δημοτών του Δήμου μας και ιδιαίτερα των δημοτών της Κοινότητας της Νέας Κίου».

Και το Δ.Σ. καλείται να ασχοληθεί :

Α. Από 21-102019 αιτήσεως του Δημάρχου με θέμα «Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα των Ρομά στην Κοινότητα της Νέας Κίου και προτάσεις για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να επακολουθήσουν για την αποτροπή της διαιώνισης της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που διακυβεύει την κοινωνική συνοχή και απειλεί την κοινωνική ειρήνη των δημοτών του δήμου μας».

Β. Από 21-102019 αιτήσεως του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης με θέμα «Τα φαινόμενα παραβατικότητας στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου και η ανάπτυξη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τους με την συνέργεια όλων των απαιτούμενων φορέων και υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους και του Δήμου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ