ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Προσοχή: Η κακοκαιρία "Βικτώρια" φέρνει πολύ νερό και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:35:00 μ.μ. | | | | |
Η κακοκαιρία "Βικτώρια" φέρνει πολύ νερό και στην Αργολίδα
 Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ σήμερα και αύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και στην περιοχή της Αργολίδας λόγω της κακοκαιρίας «Βικτώρια». 

Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά και να υπάρξουν σημαντικά ύψη βροχής και στην Αργολίδα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το βαρομετρικό χαμηλό που φέρνει την κακοκαιρία «Βικτώρια» πλησιάζει από τα δυτικά, προκαλώντας ήδη στο Ιόνιο θυελλώδεις νοτιάδες, η έντασή των οποίων σήμερα θα φθάσει τοπικά και τα εννέα μποφόρ.

Από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα.

Την Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (σε Κυκλάδες και Κρήτη).

Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του φαινομένου της λασποβροχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ