ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ναυπλιώτες έφτιαξαν site αγγελιών πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών "Άλλαξέ το" (allaxeto.gr)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:47:00 μ.μ. | |
Ναυπλιώτες έφτιαξαν site αγγελιών πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών "Άλλαξέ το" (allaxeto.gr)
 Μια παρέα από το Ναύπλιο πρόσφατα δημιούργησαν έναν ιστοτόπο καταχώρησης αγγελιών με στόχευση αποκλειστικά σε ηλεκτρονικές & ηλεκτρικές συσκευές.


Στο διαδίκτυο γίνετε ένας χαμός από αγγελίες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος το κατάλληλο αντικείμενο που αναζητεί. Το αποτέλεσμα της παρέας από το Ναύπλιο είναι η ονομαζόμενη "πλατφόρμα", το Άλλαξέ το (https://allaxeto.gr/).

Η εποχή στην οποία ζούμε με την εντυπωσιακή πρόοδο της τεχνολογίας έχει καταστήσει την αγορά και την πώληση αντικειμένων μέσω του διαδικτύου σχετικά εύκολη και γρήγορη. Η οικονομική κρίση, μάλιστα, την έχει κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η καλή αναλογία μεταξύ τιμής και ποιότητας καθώς και η πληθώρα επιλογών που παρέχονται καθιστούν την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων αντικειμένων πολλές φορές νoύμερο 1 επιλογή των ανθρώπων. Η κίνηση και η αλλαγή ανανεώνουν διαρκώς τον κόσμο.

 Κερδίζεις χρήματα
Όλοι μας έχουμε ανάγκη ένα παραπάνω εισόδημα. Μην διστάζεις να πουλήσεις τις παλιές σου συσκευές τις οποίες δεν χρησιμοποιείς. Άδειασε τα ντουλάπια σου και ανάρτησε την αγγελία σου. Το allaxeto.gr είναι εδώ και σε βοηθά να βρεις αγοραστή για οποιοδήποτε προϊόν. Πριν το καταλάβεις, έχεις κερδίσει χρήματα ή μεγαλώσει την επιχείρησή σου!
 Βρίσκεις προσιτές επιλογές

Σε όλους μας αρέσει να βρίσκουμε ευκαιρίες. Ένα από τα πιο προφανή οφέλη της αγοράς μεταχειρισμένων συσκευών είναι και το χαμηλότερο κόστος. Αλλά μεταχειρισμένο προϊόν δεν σημαίνει και χαμηλότερη ποιότητα. Πολλοί άνθρωποι πωλούν τα αντικείμενά τους, όχι επειδή έχουν φθαρεί, αλλά επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ή ιδιαίτερα (π.χ. διαφορετικές προσδοκίες από το προϊόν) ή λόγω επιθυμίας αλλαγής του, επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις απίστευτη ποιότητα πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του κόστους.
 Έχεις πληθώρα επιλογών

Το διαδίκτυο έχει χαρακτηριστεί ως «Απέραντο Δάσος». Εκατοντάδες νέα και μεταχειρισμένα προϊόντα προστίθενται καθημερινά στις 20+ κατηγορίες μας, διατηρώντας την εμπειρία έρευνας και αγοράς συναρπαστική. Οι αγγελίες είναι ενεργές για να καλύψουν τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Μπορείς να απολαύσεις και να εντοπίσεις μοναδικά αντικείμενα τεχνολογίας!

Περιηγήσου στο allaxeto.gr και κάνε τις αγορές σου τώρα.
 Είναι επιλογή σου

Οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων προϊόντων δεν γίνονται όμως μόνο λόγω ανάγκης. Αποτελεί πάνω απ’ όλα δική σου επιλογή. Μία μεγάλη ιστοσελίδα πώλησης μεταχειρισμένων προϊόντων στην Αμερική ανέφερε ότι το 70% της πιο ενεργής βάσης χρηστών της κερδίζει περισσότερα από 100.000 δολάρια τον χρόνο. Μεγάλες διασημότητες του Χόλιγουντ δείχνουν με υπερηφάνεια πράγματα που αγόρασαν «από δεύτερο χέρι» στα social media. Άσε, λοιπόν, τους ενδοιασμούς στην άκρη και μπες στο κόσμο των αγοραπωλησιών.
 Είναι συναρπαστικό

Η αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων μοιάζει με το… κυνήγι θησαυρού. Ψάχνεις να αγοράσεις κάτι, όταν ξαφνικά «σκοντάφτεις» σε εκείνο το αντικείμενο που πραγματικά πυροδοτεί τη φαντασία σου. Ίσως να μην βρίσκεις πάντα ακριβώς αυτό που ψάχνεις, αλλά συχνά κάποιες απροσδόκητες αγορές μάς ενθουσιάζουν και, τελικά, τα αντικείμενα που αγοράζουμε ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να απέχεις αλλά γίνε μέρος του!

 Γνωρίζεις νέους ανθρώπους

Αγοράζοντας ένα αντικείμενο από κάποιον «γείτονα» είναι σίγουρα μια πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία αγοράς από την επικοινωνία με έναν πωλητή στο κατάστημα που απλώς ακολουθεί εντολές. Οι πωλητές σε μια πλατφόρμα αγγελιών είναι συνήθως ενθουσιασμένοι όταν βρίσκουν έναν νέο ιδιοκτήτη για τα αντικείμενα που είχαν αγαπήσει και χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Θα σε συμβουλεύσουν για το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις καλύτερα και αποδοτικότερα. Και βεβαίως είναι διασκεδαστικό να γνωρίσεις κάποιον με παρόμοια γούστα και ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Και που ξέρεις; Ίσως ξανά συνεργαστείτε.
 Στηρίζεις τον «διπλανό» σου

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων προϊόντων εισάγονται, δυστυχώς, από άλλες χώρες. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αντικειμένου από ένα site μεταχειρισμένων ανακυκλώνει τα χρήματά σου στην εγχώρια αγορά. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να αντιταχθείς στην επεκτατικότητα των πολυεθνικών. Δώσε τα χρήματά σου σε κάποιον που τα έχει ανάγκη και, με αυτόν τον τρόπο, στήριξε την τοπική οικονομία και την ευημερία όλων.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Κάθε αντικείμενο που αγοράζεται από «δεύτερο χέρι», μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της παραγωγής νέων προϊόντων λόγω μείωσης της ενεργής ζήτησης. Η επαναχρησιμοποίηση προϊόντων μειώνει την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα εργοστάσια και την ενέργεια που απαιτείται, τα πιθανά απόβλητα, όπως και την κατανάλωση πόρων. Αν σκεφτείς πόσα νεοπαραχθέντα προϊόντα αγοράζουμε και πόσα παλαιότερα αποθηκεύουμε ή εν τέλει πετάμε, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το περιβάλλον μας υποφέρει. Αγοράζοντας μεταχειρισμένα προϊόντα, περιορίζεις τις απαιτήσεις παραγωγής, συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και την αποθήκευση ή και καταστροφή κάποιων αντικειμένων που θα μπορούσαν ακόμα να εξυπηρετήσουν ανάγκες και να επαναχρησιμοποιηθούν. Κάνε ό,τι μπορείς και εσύ από τη μεριά σου, με οποιονδήποτε τρόπο, για το περιβάλλον!

Γιατί, λοιπόν, να απέχεις από έναν κόσμο που θέτει εσένα στο επίκεντρο; Γιατί να μην εποφεληθείς από όλα τα παραπάνω; Ίσως ήρθε η ώρα να μπεις και εσύ δυναμικά στο κόσμο των αγοραπωλησιών.

Πηγή: allaxeto.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ