ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τις Μυκήνες επισκέφθηκαν οι μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες της Τουριστικής Σχολής Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | | | |
Τις Μυκήνες επισκέφθηκαν οι μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες της Τουριστικής Σχολής Άργους
Την 3η εκπαιδευτικής τους επίσκεψη στις Μυκήνες πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι σπουδαστές-τριες της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικού Πρακτορείου - Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος στο πλαίσιο του μαθήματος Ελληνικός Πολιτισμός. 

Οι εκπαιδευόμενοι-νες μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες με συνοδεία της καθηγήτριάς τους κα Καραβάνου Αννας και του Διοικητικού Υπαλλήλου κ Κολλιόπουλου Βλάσση επισκέφθηκαν την Παρασκευή 15/11/2019 τις Μυκήνες το μεγαλύτερο κέντρο Ελληνικού πολιτισμού κατά την 2 η χιλιετία πχ. με πληθυσμό που έφθανε 30.000 κάτοικοι και εκτάσεως 32 εκταρίων. 
Στο κορυφαίο αυτό αρχαίο μνημείο Ελληνικού Πολιτισμού οι σπουδαστές-τριες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στην αρχαία πόλη και το κάστρο να καταγράψουν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν αλλά και να φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία της ( Πύλη των λεόντων, Θολωτός Τάφος κλπ) . 

Την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 λειτουργεί στην Τουριστική Σχολή νέα ειδικότητα “Τεχνικός Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”- Τεχνικός Τουριστικού Πρακτορείου. Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 
Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις. 

Για το ΙΕΚ 
Κων/νος Καχριμάνης 
Δ/ντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ