ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Προληπτικός έλεγχος test Pap στο Νοσοκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:43:00 μ.μ. | | | |
Καθώς η δημόσια υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα ζωής, η Μ.Γ κλινική του Νοσοκομείου μας, υλοποιεί διαρκώς δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες επικεντρώνονται στον τομέα της πρόληψης. 



Σε ότι αφορά τις γυναίκες, η πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας είναι καθοριστική στην προσέγγιση και αντιμετώπιση προκαρκινικών καταστάσεων, η οποία μπορεί να οδηγήσει έως και στην πλήρη ίαση από τη νόσο. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να προστατεύσουν την υγεία τους.

Έτσι, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου  2019 και ώρες 10:00-16:00, το ιατρικό και  μαιευτικό προσωπικό της κλινικής θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου Τεστ Παπανικολάου (TEST PAP) καθώς και ηλεκτρονική συνταγογράφηση για μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, για το γυναικείο πληθυσμό του Νομού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και στοχεύει κυρίως στις εργαζόμενες γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τις μαίες της κλινικής στο τηλέφωνο 27513 60340 και ώρες 10:00-14:00.

Η κάθε εξέταση διαρκεί λίγα λεπτά και δεν ενέχει κανένα κίνδυνο. Θα πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις για τεστ Παπανικολάου και να προσκομισθεί το ΑΜΚΑ.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!


Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ